EchipaEchipa Clinicii dentare Barbulescu este compusa din patru profesionisti, la dispozitia pacientilor!

Stomatolog Mihai Alexandru Barbulescu

MEDIC STOMATOLOG SI RADIOLOG

Absolvent al Facultatii de medicina dentara din cadrul UMF „Carol Davilla” din Bucuresti, promotia 2003-2009, doctorul stomatolog Mihai-Alexandru Barbulescu a manifestat dintotdeauna dorinta continua de a cunoaste, nevoia de a se informa si de a cauta raspunsuri.

Este remarcat din primii ani de catre Prof. Ion Maftei care, apreciind interesul deosebit si efortul studentului, ii ofera acestua sansa de a-l indruma in profesia aleasa pe tot parcursul facultatii.

In educatia sa medicala continua, cerceteaza cu pasiune recomandarile si practicile medicale ale universitatilor dentare de prestigiu din lume, se raporteaza la studiile de specialitate efectuate in toate tarile dezvoltate si participa la numeroase congrese nationale si internationale.

Citeste mai multe despre Dr. Mihai-Alexandru Barbulescu

Dr. Andrei Calin

MEDIC STOMATOLOG

Doctorul stomatolog Andrei Calin este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacologie „Carol Davila” Bucuresti, promotia 2003 – 2009.

Dr. Andrei Calin are o experienta de peste 6 ani in stomatologie si tratamente stomatologice.

In august 2012 dr. Andrei Calin s-a alaturat Clinicii dentare Barbulescu in calitate de colaborator.

Citeste mai multe despre Dr. Andrei Calin.

Dr. Claudiu Mitran

MEDIC SPECIALIST IN ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacologie „Carol Davila” Craiova, promotia 2002-2008, dr. Claudiu Mitran are o experienta de peste 6 ani in diverse spitale de urgenta din tara si din Bucuresti.

In 2008 isi da examenul de rezidentiat la Universitatea de Medicina si Farmacologie „Carol Davila” Bucuresti, iar din ianuarie 2009 lucreaza in Spitalul de Urgenta Craiova.

Citeste mai multe despre Dr. Claudiu Mitran.

Loredana Preda, psiholog clinica dentara Barbulescu

PSIHOLOG

Loredana este psihologul clinicii dentare Barbulescu. Ea se asigura ca nimeni nu este inspaimantat de sunetele din cabinetul de stomatologie sau de aspectul instrumentarului. Loredana are peste 4 ani experienta in profesie si abilitati dovedite in lucrul cu copii.

Citeste mai multe despre Psiholog Loredana Preda.

Vino sa cunosti echipa clinicii noastre si sa iti rezolvam toate problemele dentare!

Obtine o programare